Kınık İlkokulu

Vizyon: Okul olarak istiyoruz ki... Okulumuzda öğrenmenin temel ihtiyaç olduğunu öğrencilerimize kabul ettirmek. Her öğrencimizin ve velilerinin okulumuzda öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmalarının önemini kavramaları. • Çevremizdeki aynı tür okullar arasında, eğitimde ve öğretimde rekabete dayalı olarak en iyi ve en başarılı okul olmak. • Ekipman ve donanım açısından tüm eksikliklerin giderilmesini sağlamak • Okulumuzdaki herkesin, her geçen gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin kendi alanlarında başarılı olarak hayatlarını en kaliteli şekilde devam edebilmelerini. • Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin toplumda aranılan, kaliteli, bilgili, konusuna hâkim, kendisini devamlı yenileyebilen, çevresindeki insanlara her konuda yardımcı olabilecek insan olmasını istiyoruz.

Misyon: Okulumuz; Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Kendine güvenen ve yetenekli insanlar olarak yetişmelerini sağlamak, insanımızı sevgiye, akla, bilime ve teknolojiye dayanarak kültürümüzü içinde, milli ruhumuzu, özümüzü ve benliğimizi koruyarak, yaşayarak, kendisine, ailesine ve milletine yabancılaştırmadan; - Kişilikli ve bilinçli, - Kendine güvenen yeterli, - Kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, - Kendi kendisiyle ve başkalarıyla yarışabilen, - Kendi mutluluğunu sağlama yanında bunu başkalarının ve toplumun mutluluğu için de değerli ve anlamlı bulan, - Kendini ve milletinin daima yüceltmeye çalışan, - Çağdaş, akılcı ve laik davranışlı, Kişilik ve ahlaki karakterde insanlar yetiştirmek için vardır Bu misyonu gerçekleştirmek için, Kınık ilkOkulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.

Başarılar: BKZ:(Başarılarımız)

Servis Bilgisi: Yok